Another great brought to you by the .
Home arrow Lovarda - Lovaglás
Lovarda

 

Lovagási idény vége!

 

Lovasoktatás

Lovas iskolánkban nagy hangsúlyt fektetünk a lovakkal való jó kapcsolat kialakítására, a velük való helyes bánásmód megtanítására. A lovas oktatásunk keretein belül pedig lehetőséget adunk lovasainknak arra, hogy lovukat megtanulják helyesen megközelíteni, leápolni, felnyergelni, felkantározni, egyéb szerszámokat felhelyezni, a lovat vezetni, a szerszámokat beállítani.
A gyerekeknek lehetőségük van nekik megfelelő méretű kislovakon, pónikon lovagolni, így számukra még biztonságosabbá és élvezetesebbé válhat a tanulás, szoros barátság alakulhat ki köztük és a kis kedvencek között.
Hogy lovaink minden téren a lehető legmegbízhatóbbak legyenek, és így jó élményeket szerezhessenek az oktatás során a lovasok, szakképzett oktatóink segítségével folyamatos képzésben részesítjük őket.
A tanuláshoz elhatározás és türelem, az önálló lovagláshoz megfelelő lovagló tudás és az állatok iránti tisztelet szükséges.
Lovagláshoz zárt cipő, hosszúnadrág, kobak használata kötelező.

Futószáras oktatás
Kezdő gyermek és felnőtt lovasoknak a lovaglás alapjainak teljes körű elsajátítása, (pl. helyes ülés, egyensúly, befolyások-segítségek, felvételek, félfelvételek mindhárom jármódban, stb.), gyerekeknek kislovakon, pónikon, haladó lovasoknak ülésjavítás a még precízebb segítségadások és lovas  érzés kialakulásához; bölcsiseknek, ovisoknak, kisiskolásoknak pónilovas futószárazás, sétáltatás, játszva lovaglás, tornázással, ügyességi feladatokkal is (pl. labdázás lóháton).
Sétáltatás, futószáras oktatás ára:  1900.-Ft/. 30 perc
Iskolák és Óvodák kedvezményes lovagoltatását vállaljuk.

Osztály lovaglás
A futószáras felkészítés utáni önálló lovaglás, mely során lehetőség van a lovaglás ezen a szinten való tudományainak elsajátításához, a lóval való harmónia, egyensúly, lovas érzés és a segítségek, befolyások továbbfejlesztésére. Gyerekeknek- kislovon, pónin is.
Ár: 2500.-Ft/óra                        Bérlet:  22.000.-Ft/10 óra

Egyéni oktatás
1 fő oktatása, egyéni edzésprogram, akár az egyedüli oktatást kedvelőknek, a ló irányítására hangsúlyt fektető órákat igénylőknek, vagy magasabb szinten való edzések (összetettebb segítségek, nehezebb feladatok
Ár: 4500.-Ft/óra

Terep lovaglás
2 órás tereplovaglás a környékbeli erdőkön- mezőkön. Igény szerint sétalovaglás vagy mindhárom jármódban való lovaglással. Terepbiztos, nyugodt, megbízható lovainkon élvezhetik a természetbe való lovaglást.
Ár:5000.-Ft min 2óra 

A lovarda szolgáltatásai minden esetben csak szakoktató segítségével, előzetes időpont egyeztetés után vehetők igénybe.

Bejelentkezés telefonon: 06 70 41 93 242-es számon

 

2013 Tavaszi első lovaglás

 

 

 

2012 Téli lovaglás

 

 

 

Képgaléria Itt

 

Lovastábor képei

Lovasesküvő - képek

Utolsó frissítés ( 2016. October 23. )
 
Joomla Template design by